Recenze

Souhrn recenzí produktu Kompresní prádlo:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

doporučuju všem co běhají pořídíla jsem si zboží z důvodu, že se jedná o kompresní oblečení vhodné pro běhání delších tratí

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2012)

příjemný materiál skvěle sedí kompresní

nemám co vytknout


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Kompresní kalhoty vypadají velice kvalitně, jsou pohodlné. Tento produkt jsem si vybrala na základě pořadu jste to co jíte a doufám tedy, že mi i pomohou. Kalhoty využívám na všechny možné sporty. Myslím si, že bych sice mohla mít o číslo menší, ale vyzkouším a jen co mi trochu pomohou zhubnout, tak se chystám na koupi dalších a již o číslo či dvě menší. Kompresní kalhoty vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Vzhled i materiál jsou perfektní, teď ještě aby měly ty účinky, které slibují. Ale mám je zatím krátkou dobu na to, abych toto mohla posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2013)

Kalhoty jsou velice kvalitně šité, materiál je perfektní. Chválím i reflexní prvky na kalhotách.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

příjemný materiál, kvalitní provedení pro hraniční velikost S-M doporučuji spíše M

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

ještě jsem je nevyzkoušela v akci, ale provedení se zdá kvalitní objednala jsem si dle velikostní tabulky S, ale bylo mi to už moc těsné, bez problémů jsem vyměnila za M, které sedí perfektně


Recenze Dámské dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem velmi spokojená. Perfektně sedí na těle, jsou velmi pohodlné a příjemné a navíc skvěle vypadají. Co víc si člověk od běžeckých kalhot může přát?:-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.04.2014)

pohodlnost funkčnost kvalita materiálu vzhled


Recenze Thermo kalhoty Brubeck dlouhé

Produkt jsem zakoupila manželovi, který jej doposud vyzkoušel jen párkrát. Zatím je ale velmi spokojený s kslhoty si chválí

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

jsou krásné kvalitní materiál obchod má bezva velikostní tabulku-velikosti sedí silikonové proužky na okraji nohavic zabrání klouzání a vyhrnování po vyprání kalhoty seděly perfektně nevytahují se a nemění tvar stahují tak akorát pružné ale pevné reflexní prvky funkčnost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2016)

cena nejlepší na srovnávači


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Dnes objednám dlohé pro manžela a dlouhé a 3/4 pro sebe.Věřím, že bych mohla dostat množstevní slevu nebo neplatit poštovné.Nadále bubu u Vás objednávat.Děkuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.04.2012)

prostě super kvalita k ceně


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Shledávám kalhoty jako výbornou investici.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2013)

Cítím velký rozdíl při cvičení v kalhotách Newline a běžnými sportovními kalhotami, které nosím. Nohy jsou krásně zpevněné, kalhoty jsou velmi příjemné a prodyšné.


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Slyšela jsem o tomto druhu sportovního oblečení v TV. Nosí se velice dobře, jsem s výběrem zboží spokojená. Určitě všem doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

Skvělě padnoucí, příjemný materiál

Po velmi krátkém nošení mi povolil zadní šev, což jsem u značkového zboží nepředpokládala. Věřím, že je to jen náhoda.


Recenze Unisex elastické kalhoty Newline Base Sprinters - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Cvičení s těmito kalhoty je velmi příjemné. Jsou ideální na aerobní typ cvičení, protože tak nejlépe vynikají jejich vlastnosti. Po cvičení mám pocit odlehčených nohou a mnohem víc toho zvládnu, protože pálení svalů přichází mnohem později nebo vůbec.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.08.2012)

Perfektně sedí (velikost se dá bez problémů odhadnout podle velikostní tabulky) Po cvičení pocit odlehčených nohou Příjemný materiál, který odvádí vlhkost od těla


Recenze Dámské dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

- nemohu soudit trvanlivost po seprání, mám je dva týdny, ale doufám, že vydrží dlouho :) - pokud se u nich časem neobjeví nějaká zásadní vada, klidně si koupím další takové, až tyto doslouží (což bude doufám za hodně dlouho) :) - celkově spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.08.2012)

- velmi pohodlné, pružné (mám vel. M, slovanskou postavu 162 cm :) - příjemný materiál, rychle schne, chladí (opravdu, když jsem měla na sobě pouze kalhoty, tak chladily víc, než holá kůže - v klidu) - zadní kapsička na drobnosti - silikonové protiskluzové pásky (jako jsou na samodržících silonkách) na spodním konci nohavic (i když mi přijdou snad i zbytečné) - materiál i švy vypadají solidně

- zatím nic (mám je krátce)


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Kalhoty bych si koupila určitě znovu. Poměr cena / výkon je velmi uspokojivý. Opravdu velmi příjemné na nošení, nikde se nezařezává, neškrtí. Měla jsem strach, že mi bude komprese při cvičení vadit, ale cvičí se mi mnohem lépe, než v obyčejných kalhotech / legínách. Zatím nevidím žádné mínus.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

Velmi příjemný materiál. Pohodlné, neškrtí, neškrábe. Velikosti odpovídají skutečnosti. Velmi doporučuji.


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

příjemný materiál, kvalitní provedení pro hraniční velikost S-M doporučuji spíše M

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

ještě jsem je nevyzkoušela v akci, ale provedení se zdá kvalitní objednala jsem si dle velikostní tabulky S, ale bylo mi to už moc těsné, bez problémů jsem vyměnila za M, které sedí perfektně


Recenze Unisex dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Kalhoty jsou velmi příjemné, pružné, nikde nedrhnou, neškrábou, na dotek velice příjemné. Jsem s nimi spokojena. Trvalost materiálu ano barvy hodnotit nemohu, nepoužívám je zatím tak dlouho. Jedinou nevýhodou byla dlouhá doba dodání, cca 14 dní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.07.2012)


Recenze Dámské 3/4 kalhoty Newline Base - kompresní

Zahřívá nohy, tím tedy napomáhá k odbourávání tuku a formuje postavu. Netře a napomáhá udržet tempo, jsou prodyšné Příjemný materiál při nošení, nelepí se na tělo Určitě doporučuji všem co chtějí mít výsledky rychleji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2012)

Příjemný a lehoučký materiál. Prodyšný materiál Lehkost - necítíte, že je máte na sobě Prokrvující tkáň Pomáhá při odbourávání tuku Elastické


Recenze Thermo kalhoty Brubeck dlouhé

Kalhoty jsem si zakoupil primárně na běhání, případného použití na in-liny nebo v zimě pod svrchní vrstvu oblečení bych se ale nebál. Za danou cenu hodně nabízené muziky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2015)

Drží optimální teplotu - ani zima, ani horko Dobře držící guma v pase i u kotníků Příjemný materiál I přes velkou zátěž v opravdu teplém počasí byla kůže pod nimi suchá.

Spíše pro použití venku/v chladnějším prostředí, ve vnitřních prostorách či teplých dnech je v kalhotách brzy horko.


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

S timto vyrobkem nemam velke zkusenosti. Mela jsem je jen asi trikrat, nicmene po cviceni jsem mela pocit odlehcenych nohou (jsem laik, tak nevim, zda se podpora lymfy projevuje timto zpusobem - pokud ano, tak to funguje :o)). Prozatim jsem s nimi spokojena a jaky bude ubytek cm ( prip. zpevneni) v prislusnych partiich se teprve ukaze. Ale na toto maji vliv urcite i dalsi faktory (jidlo, tep frekvence - prozatim nehlidam atd.)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.06.2012)


Recenze Kompresní ponožky Newline Compression Sock

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.09.2012)

Naprosto skvělé, používám ke spinningu, vůbec mě nebolí lýtka a vydržím i déle jezdit. Navíc se v ponožkách vůbec nepotí noha. Také jsou velmi příjemné na noze. Už jsem si objednala další, abych je mohla používat ke každé sportovní aktivitě.


Recenze Dámské thermo kalhoty Brubeck THERMO

- krátce před tím jsem si objednnala thermo triko Brubeck a výrobek přesně splnil moje očekávání - z tohoto důvodu jsem si objednala ještě thermo kalhoty stejné značky i barvy .- oba výrobky splnily moje očekávání, proto výrobek mohu dalším zájemcům doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.11.2014)

- velmi dobrý materiál - elasticita výrobku zaručuje funkčnost, kterou jsem očekávala


Recenze Kompresní ponožky Newline Compression Sock

Doporucuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.04.2013)

Perfektni zpracovani.

Produkt by se mel vyrabet ve vice velikostech a ne v tak velkem rozsahu velikosti. Delka podkolenky pak neni dostatecna. V mem pripade jsem objednal 43-46 s tim, ze ma velikost je 46. Podkolenka neni dost dlouha, chtelo by to vetsi velikost.


Recenze Pánské thermo kalhoty Brubeck THERMO dlouhé

Produkt jsem zakoupila manželovi, který jej doposud vyzkoušel jen párkrát. Zatím je ale velmi spokojený s kslhoty si chválí

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

- perfektně se nosí, velikost mi přesně sedla (mám 68 kg při 168 cm, větší zadek a stehna) - i po výživném sportu (běh, aerobik) jsou jen trochu navlhlé, takže v nich můžete zůstat i déle potom a není vám zima - na rozdíl od bavlněných legín, které jsem vždy mohla ždímat - hezky stáhnou stehna a boky, ale není to nepříjemné - zpracování výborné, žádné nitky apod. - cena se zdá vyšší, ale stojí za to

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2014)

- perfektně sedí, nekloužou v pase ani na lýtkách - oproti klasickým legínám trochu stáhnou, čímž hezky vytvarují nohy

- nic, jsou skvělé


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

naprostá spokojenost, dobře se v nich cítím, pohybuji, velice dobře vypadají a neomezují při pohybu. Po vyprání rychle schnou. Kvalitní zpracování. Ostatním bych je určitě doporučila. Mám je teprve krátce, ale zdá se mi, že se jen tak nevytahají a udrží si svůj tvar. Švy také vypadají kvalitně. Moc ráda je nosím, už jsem měla celou řadu funkčních kalhot, ale tyhle se mi zdají nejlepší. Jsem tedy naprosto spokojená a pokud se časem a častým používáním nezmění, budu se ráda k této značce i druhu vracet. Používám je jak na tenis, spinning, aerobic, tak na běžné delší výšlapy do přírody. Zařadila bych je mezi cenově dostupné, možná krapet dražší, ale určitě nelituji, myslím, že cena odpovídá kvalitě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2012)

pevné, už na první pohled a pohmat velice kvalitní, šikovně šité, opticky zeštíhlují

zatím mě nic nenapadá


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Nevím, zda kalhoty svým kompresním účelem plní původní záměr - pozitivní účinky na celulitidu nebo tvarování postavy nepozoruji, proto jsem po téměř dvou letech používání sáhla po tomto modelu s vyšší kompresí. Ačkoli je uvedena komprese 10/10 nemám pocit, že by byly výrazně kompresnější než původní model, který jsem měla (Base Newline). Spíše naopak. Myslím, že mají jistý vliv na podporu regenerace (pokud oproti běžné dávce (8 km) nárazově uběhnu 13, svaly se velmi rychle vzpamatují. Mám je ráda, příjemně se nosí a vypadají dobře. Škoda jen, že mě ani po dvou letech nepřesvědčily o účincích estetických. (Doplním, že nejsem domácí povaleč, aby to na to někdo nemohl svést :-) 2x v týdnu běhám, 1x hraju basketbal, 1x intenzivní trénink lezení, z práce chodím pěšky (2,5 km)..o víkendech střídavě výlety (do 20 km), kolo (do 60 km).

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2014)

Dobře padnoucí (170/57kg, zvolila jsem S)

Neustále se pářou nitě, několik jsem jich odstřihla, snad se tento proces jednou zastaví :-)


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Očekávala jsem kvalitní produkt na sport a jsem maximálně spokojena. Kalhoty jsou velice příjemné, pohodlné, skutečně jako druhá kůže, na běhání ideální. Doporučuji ke koupi.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.01.2012)

kvalitní materiál perfektně sedí kvalitní práce (švy, nikde nelezou nitě)


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Vhodné na jakékoliv sportování, vybírejte raději trochu větší číslo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2014)

Lehké, vzdušní, příjemné, věřím, že i účinné, protože mně boleli holeně a s těmito kalhotami přestali.

Nemám.