Recenze

Souhrn recenzí produktu Kompresní prádlo:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Vzhled i materiál jsou perfektní, teď ještě aby měly ty účinky, které slibují. Ale mám je zatím krátkou dobu na to, abych toto mohla posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2013)

Kalhoty jsou velice kvalitně šité, materiál je perfektní. Chválím i reflexní prvky na kalhotách.


Recenze Kompresní ponožky Newline Compression Sock

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.09.2012)

Naprosto skvělé, používám ke spinningu, vůbec mě nebolí lýtka a vydržím i déle jezdit. Navíc se v ponožkách vůbec nepotí noha. Také jsou velmi příjemné na noze. Už jsem si objednala další, abych je mohla používat ke každé sportovní aktivitě.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Kalhoty bych si koupila určitě znovu. Poměr cena / výkon je velmi uspokojivý. Opravdu velmi příjemné na nošení, nikde se nezařezává, neškrtí. Měla jsem strach, že mi bude komprese při cvičení vadit, ale cvičí se mi mnohem lépe, než v obyčejných kalhotech / legínách. Zatím nevidím žádné mínus.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

Velmi příjemný materiál. Pohodlné, neškrtí, neškrábe. Velikosti odpovídají skutečnosti. Velmi doporučuji.


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

příjemný materiál, kvalitní provedení pro hraniční velikost S-M doporučuji spíše M

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

ještě jsem je nevyzkoušela v akci, ale provedení se zdá kvalitní objednala jsem si dle velikostní tabulky S, ale bylo mi to už moc těsné, bez problémů jsem vyměnila za M, které sedí perfektně


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

S timto vyrobkem nemam velke zkusenosti. Mela jsem je jen asi trikrat, nicmene po cviceni jsem mela pocit odlehcenych nohou (jsem laik, tak nevim, zda se podpora lymfy projevuje timto zpusobem - pokud ano, tak to funguje :o)). Prozatim jsem s nimi spokojena a jaky bude ubytek cm ( prip. zpevneni) v prislusnych partiich se teprve ukaze. Ale na toto maji vliv urcite i dalsi faktory (jidlo, tep frekvence - prozatim nehlidam atd.)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.06.2012)


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

zatím žádné výhrady nemám, jsem plně spokojena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2012)

výborně pasují, nepotím se v nich v pase mám 65cm, přes boky 102cm, objednala jsem S kompresní dámské a skvěle sedí, v pase se dají stáhnout dle potřeby zatím je používám týden, takže nedokážu odhadnout kvalitu, zatím švy drží

nic


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem poprvé vyzkoušet kompresní kalhoty na cvičení a volnočasé nošení a zvolila jsem výborně. Kalhoty jsou pohodlné, příjemné na nošení, silikon na spodním zakončení brání ve vyhrnování kalhot nahoru, ale myslím, že ženy se silnějšími lýtky může spodní lem táhnout. Osobně mi trochu vadí uplá guma v pase, která podle mě neodpovídá této velikosti, takže se nelichotivě zařezává. Nicméně jsem kalhoty vybírala pro funkčnost, ne pro parádu... Při cvičení perfektně odvádí pot a nestudí. Určitě doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2014)

Příjemný materiál Velikost sedí Výborný střih Přijatelná cena

Guma v pase trochu táhne Nedá se vytáhnout "šňůrka" z pasu


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Vzhled i materiál jsou perfektní, teď ještě aby měly ty účinky, které slibují. Ale mám je zatím krátkou dobu na to, abych toto mohla posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2013)

Kalhoty jsou velice kvalitně šité, materiál je perfektní. Chválím i reflexní prvky na kalhotách.


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Shledávám kalhoty jako výbornou investici.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2013)

Cítím velký rozdíl při cvičení v kalhotách Newline a běžnými sportovními kalhotami, které nosím. Nohy jsou krásně zpevněné, kalhoty jsou velmi příjemné a prodyšné.


Recenze Unisex kalhoty - Newline Compression

Budou lsušet každému chlapovi, nejenom že krásně sedí, ale i v nich dobře vypadáte

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2011)

- dobře sedí - odvádí pot, podporují okysličení krve, mají zadní kapsičku pro drobné věci, chladí - výborné na běhání či cyklistiku - reflexivní proužky


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

JSEM ZVĚDAVÁ, ZDA OPRAVDU FUNGUJÍ

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)

PŘÍJEMNÝ MATERIÁL

TROCHU TĚSNÉ V LÝTKÁCH, MOHLY TAM BÝT MALINKO PRUŽNĚJŠÍ


Recenze Unisex běžecké kompresní 3/4 kalhoty Newline ICONIC Compression Knee Tight

Splňují to, co jsem požadovala

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2013)

Co jsem chtěla, to mi dávají


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

S objednaným zbožím jsem maximálně spokojená,nemám výhrady..Splňuje mnou vyžadované požadavky.Zboží jsem vybrala na základě doporučení dalších klientů,kteří jsou také spokojeni.Doporučuji každému kdo potřebuje zpevnit své tělo a shosit nějaké to kilo,zejména ženám...

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2013)


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

příjemný materiál, kvalitní provedení pro hraniční velikost S-M doporučuji spíše M

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

ještě jsem je nevyzkoušela v akci, ale provedení se zdá kvalitní objednala jsem si dle velikostní tabulky S, ale bylo mi to už moc těsné, bez problémů jsem vyměnila za M, které sedí perfektně


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

doporučuju všem co běhají pořídíla jsem si zboží z důvodu, že se jedná o kompresní oblečení vhodné pro běhání delších tratí

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2012)

příjemný materiál skvěle sedí kompresní

nemám co vytknout


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

- nemohu soudit trvanlivost po seprání, mám je dva týdny, ale doufám, že vydrží dlouho :) - pokud se u nich časem neobjeví nějaká zásadní vada, klidně si koupím další takové, až tyto doslouží (což bude doufám za hodně dlouho) :) - celkově spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.08.2012)

- velmi pohodlné, pružné (mám vel. M, slovanskou postavu 162 cm :) - příjemný materiál, rychle schne, chladí (opravdu, když jsem měla na sobě pouze kalhoty, tak chladily víc, než holá kůže - v klidu) - zadní kapsička na drobnosti - silikonové protiskluzové pásky (jako jsou na samodržících silonkách) na spodním konci nohavic (i když mi přijdou snad i zbytečné) - materiál i švy vypadají solidně

- zatím nic (mám je krátce)


Recenze Dámské thermo kalhoty Brubeck THERMO

- krátce před tím jsem si objednnala thermo triko Brubeck a výrobek přesně splnil moje očekávání - z tohoto důvodu jsem si objednala ještě thermo kalhoty stejné značky i barvy .- oba výrobky splnily moje očekávání, proto výrobek mohu dalším zájemcům doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.11.2014)

- velmi dobrý materiál - elasticita výrobku zaručuje funkčnost, kterou jsem očekávala


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Unisex dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Unisex elastické kalhoty Newline Base Sprinters - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Kompresní kalhoty vypadají velice kvalitně, jsou pohodlné. Tento produkt jsem si vybrala na základě pořadu jste to co jíte a doufám tedy, že mi i pomohou. Kalhoty využívám na všechny možné sporty. Myslím si, že bych sice mohla mít o číslo menší, ale vyzkouším a jen co mi trochu pomohou zhubnout, tak se chystám na koupi dalších a již o číslo či dvě menší. Kompresní kalhoty vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Nevím, zda kalhoty svým kompresním účelem plní původní záměr - pozitivní účinky na celulitidu nebo tvarování postavy nepozoruji, proto jsem po téměř dvou letech používání sáhla po tomto modelu s vyšší kompresí. Ačkoli je uvedena komprese 10/10 nemám pocit, že by byly výrazně kompresnější než původní model, který jsem měla (Base Newline). Spíše naopak. Myslím, že mají jistý vliv na podporu regenerace (pokud oproti běžné dávce (8 km) nárazově uběhnu 13, svaly se velmi rychle vzpamatují. Mám je ráda, příjemně se nosí a vypadají dobře. Škoda jen, že mě ani po dvou letech nepřesvědčily o účincích estetických. (Doplním, že nejsem domácí povaleč, aby to na to někdo nemohl svést :-) 2x v týdnu běhám, 1x hraju basketbal, 1x intenzivní trénink lezení, z práce chodím pěšky (2,5 km)..o víkendech střídavě výlety (do 20 km), kolo (do 60 km).

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2014)

Dobře padnoucí (170/57kg, zvolila jsem S)

Neustále se pářou nitě, několik jsem jich odstřihla, snad se tento proces jednou zastaví :-)


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

- nemohu soudit trvanlivost po seprání, mám je dva týdny, ale doufám, že vydrží dlouho :) - pokud se u nich časem neobjeví nějaká zásadní vada, klidně si koupím další takové, až tyto doslouží (což bude doufám za hodně dlouho) :) - celkově spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.08.2012)

- velmi pohodlné, pružné (mám vel. M, slovanskou postavu 162 cm :) - příjemný materiál, rychle schne, chladí (opravdu, když jsem měla na sobě pouze kalhoty, tak chladily víc, než holá kůže - v klidu) - zadní kapsička na drobnosti - silikonové protiskluzové pásky (jako jsou na samodržících silonkách) na spodním konci nohavic (i když mi přijdou snad i zbytečné) - materiál i švy vypadají solidně

- zatím nic (mám je krátce)


Recenze Thermo kalhoty Brubeck dlouhé

Produkt jsem zakoupila manželovi, který jej doposud vyzkoušel jen párkrát. Zatím je ale velmi spokojený s kslhoty si chválí

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)


Recenze Unisex běžecké kompresní 3/4 kalhoty Newline ICONIC Compression Knee Tight

kalhoty mám velice krátce, tak ještě nemohu posoudit, zda mají udávané přednosti používám je hlavně na kolo

Celkové hodnocení: 7.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)

příjemný materiál pořídila jsem si je pro povzbuzení lymfatického systému

docela úzké přes lýtka - myslela jsem, že pánská varianta bude trošku volnější


Recenze Unisex elastické kalhoty Newline Base Sprinters - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Dámské dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Dnes objednám dlohé pro manžela a dlouhé a 3/4 pro sebe.Věřím, že bych mohla dostat množstevní slevu nebo neplatit poštovné.Nadále bubu u Vás objednávat.Děkuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.04.2012)

prostě super kvalita k ceně


Recenze Dámské 3/4 kalhoty Newline Base - kompresní

Zahřívá nohy, tím tedy napomáhá k odbourávání tuku a formuje postavu. Netře a napomáhá udržet tempo, jsou prodyšné Příjemný materiál při nošení, nelepí se na tělo Určitě doporučuji všem co chtějí mít výsledky rychleji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2012)

Příjemný a lehoučký materiál. Prodyšný materiál Lehkost - necítíte, že je máte na sobě Prokrvující tkáň Pomáhá při odbourávání tuku Elastické