Recenze

Souhrn recenzí produktu Kompresní prádlo:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Dámské thermo kalhoty Brubeck THERMO

- krátce před tím jsem si objednnala thermo triko Brubeck a výrobek přesně splnil moje očekávání - z tohoto důvodu jsem si objednala ještě thermo kalhoty stejné značky i barvy .- oba výrobky splnily moje očekávání, proto výrobek mohu dalším zájemcům doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.11.2014)

- velmi dobrý materiál - elasticita výrobku zaručuje funkčnost, kterou jsem očekávala


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

JSEM ZVĚDAVÁ, ZDA OPRAVDU FUNGUJÍ

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)

PŘÍJEMNÝ MATERIÁL

TROCHU TĚSNÉ V LÝTKÁCH, MOHLY TAM BÝT MALINKO PRUŽNĚJŠÍ


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

doporučuju všem co běhají pořídíla jsem si zboží z důvodu, že se jedná o kompresní oblečení vhodné pro běhání delších tratí

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2012)

příjemný materiál skvěle sedí kompresní

nemám co vytknout


Recenze Unisex běžecké kompresní 3/4 kalhoty Newline ICONIC Compression Knee Tight

Splňují to, co jsem požadovala

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2013)

Co jsem chtěla, to mi dávají


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

S objednaným zbožím jsem maximálně spokojená,nemám výhrady..Splňuje mnou vyžadované požadavky.Zboží jsem vybrala na základě doporučení dalších klientů,kteří jsou také spokojeni.Doporučuji každému kdo potřebuje zpevnit své tělo a shosit nějaké to kilo,zejména ženám...

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2013)


Recenze Dámské kompresní termo kalhoty Newline Iconic Thermal Tight

nový trend v oblečení - komprese je vhodná pro sportovce i ze zdravotních důvodů jako prevence trombózy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.12.2016)

krásně sedí, velmi dobře ušité kolem pasu, netlačí dobře řešené reflexní zóny


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

S kompresními kalhotami jsem velice spokojená, koupila jsem je ve slevě, takže cena byla přijatelná a již na první pohled je vidět, že jsou kvalitní. Na těle pohodlné, neškrtí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.06.2012)

kvalita produktu přijatelná cena


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

zatím žádné výhrady nemám, jsem plně spokojena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2012)

výborně pasují, nepotím se v nich v pase mám 65cm, přes boky 102cm, objednala jsem S kompresní dámské a skvěle sedí, v pase se dají stáhnout dle potřeby zatím je používám týden, takže nedokážu odhadnout kvalitu, zatím švy drží

nic


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Cvičení s těmito kalhoty je velmi příjemné. Jsou ideální na aerobní typ cvičení, protože tak nejlépe vynikají jejich vlastnosti. Po cvičení mám pocit odlehčených nohou a mnohem víc toho zvládnu, protože pálení svalů přichází mnohem později nebo vůbec.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.08.2012)

Perfektně sedí (velikost se dá bez problémů odhadnout podle velikostní tabulky) Po cvičení pocit odlehčených nohou Příjemný materiál, který odvádí vlhkost od těla


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

jsou krásné kvalitní materiál obchod má bezva velikostní tabulku-velikosti sedí silikonové proužky na okraji nohavic zabrání klouzání a vyhrnování po vyprání kalhoty seděly perfektně nevytahují se a nemění tvar stahují tak akorát pružné ale pevné reflexní prvky funkčnost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2016)

cena nejlepší na srovnávači


Recenze Unisex kalhoty - Newline Compression

Budou lsušet každému chlapovi, nejenom že krásně sedí, ale i v nich dobře vypadáte

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2011)

- dobře sedí - odvádí pot, podporují okysličení krve, mají zadní kapsičku pro drobné věci, chladí - výborné na běhání či cyklistiku - reflexivní proužky


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Kalhoty bych si koupila určitě znovu. Poměr cena / výkon je velmi uspokojivý. Opravdu velmi příjemné na nošení, nikde se nezařezává, neškrtí. Měla jsem strach, že mi bude komprese při cvičení vadit, ale cvičí se mi mnohem lépe, než v obyčejných kalhotech / legínách. Zatím nevidím žádné mínus.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

Velmi příjemný materiál. Pohodlné, neškrtí, neškrábe. Velikosti odpovídají skutečnosti. Velmi doporučuji.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Produkt jsem si vybrala kvůli jejich kompresním vlastnostem, jsem s ním spokojena, cvičím v nich pravidelně obden. Na mé doporučení si je objednala kolegyně, která je rovněž spokojena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2013)

Dobře sedí neomezují pohyb plní funkci, která je uvedena

troch úzké v lýtkové části


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Vzhled i materiál jsou perfektní, teď ještě aby měly ty účinky, které slibují. Ale mám je zatím krátkou dobu na to, abych toto mohla posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2013)

Kalhoty jsou velice kvalitně šité, materiál je perfektní. Chválím i reflexní prvky na kalhotách.


Recenze Unisex elastické kalhoty Newline Base Sprinters - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Dnes objednám dlohé pro manžela a dlouhé a 3/4 pro sebe.Věřím, že bych mohla dostat množstevní slevu nebo neplatit poštovné.Nadále bubu u Vás objednávat.Děkuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.04.2012)

prostě super kvalita k ceně


Recenze Dámské thermo kalhoty Brubeck THERMO

Termo věci od Brubecku se mi líbí všechny. Kalhoty dobře drží tvar, jsou teploučké a podtrhují ženskou postavu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2011)

- kvalitní materiál - odvádí pot a jsou hřejivé, mohou se použít i jako podvlékací kalhoty, ale i třeba na aerobik či jiný druh sportu


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Shledávám kalhoty jako výbornou investici.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2013)

Cítím velký rozdíl při cvičení v kalhotách Newline a běžnými sportovními kalhotami, které nosím. Nohy jsou krásně zpevněné, kalhoty jsou velmi příjemné a prodyšné.


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

- perfektně se nosí, velikost mi přesně sedla (mám 68 kg při 168 cm, větší zadek a stehna) - i po výživném sportu (běh, aerobik) jsou jen trochu navlhlé, takže v nich můžete zůstat i déle potom a není vám zima - na rozdíl od bavlněných legín, které jsem vždy mohla ždímat - hezky stáhnou stehna a boky, ale není to nepříjemné - zpracování výborné, žádné nitky apod. - cena se zdá vyšší, ale stojí za to

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2014)

- perfektně sedí, nekloužou v pase ani na lýtkách - oproti klasickým legínám trochu stáhnou, čímž hezky vytvarují nohy

- nic, jsou skvělé


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Vzhled i materiál jsou perfektní, teď ještě aby měly ty účinky, které slibují. Ale mám je zatím krátkou dobu na to, abych toto mohla posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2013)

Kalhoty jsou velice kvalitně šité, materiál je perfektní. Chválím i reflexní prvky na kalhotách.


Recenze Dámské dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Unisex dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Kalhoty jsou velmi příjemné, pružné, nikde nedrhnou, neškrábou, na dotek velice příjemné. Jsem s nimi spokojena. Trvalost materiálu ano barvy hodnotit nemohu, nepoužívám je zatím tak dlouho. Jedinou nevýhodou byla dlouhá doba dodání, cca 14 dní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.07.2012)


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Velmi příjemné na cvičení. Nemohu zatím potvrdit redukci celulitidy - mám je krátce a necvičím nijak zběsile, ale v dlouhodobější efekt stále věřím... A to, že druhý den méně bolí svaly, u mě platí, takže jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Slyšela jsem o tomto druhu sportovního oblečení v TV. Nosí se velice dobře, jsem s výběrem zboží spokojená. Určitě všem doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

Skvělě padnoucí, příjemný materiál

Po velmi krátkém nošení mi povolil zadní šev, což jsem u značkového zboží nepředpokládala. Věřím, že je to jen náhoda.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Zahřívá nohy, tím tedy napomáhá k odbourávání tuku a formuje postavu. Netře a napomáhá udržet tempo, jsou prodyšné Příjemný materiál při nošení, nelepí se na tělo Určitě doporučuji všem co chtějí mít výsledky rychleji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2012)

Příjemný a lehoučký materiál. Prodyšný materiál Lehkost - necítíte, že je máte na sobě Prokrvující tkáň Pomáhá při odbourávání tuku Elastické


Recenze Unisex dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Dámské 3/4 kalhoty Newline Base - kompresní

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Dámské 3/4 kalhoty Newline Base - kompresní

Zahřívá nohy, tím tedy napomáhá k odbourávání tuku a formuje postavu. Netře a napomáhá udržet tempo, jsou prodyšné Příjemný materiál při nošení, nelepí se na tělo Určitě doporučuji všem co chtějí mít výsledky rychleji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2012)

Příjemný a lehoučký materiál. Prodyšný materiál Lehkost - necítíte, že je máte na sobě Prokrvující tkáň Pomáhá při odbourávání tuku Elastické